Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем помпа съединител

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем помпа съединител

Педала на съединителя ми пропадна . Огледах и видях че от долната помпа има теч . Свалих я и я дадох за ремонт , монтирах я и не може да се обезвъздуши . Обезвъздушавам я от болта на нея които е за тази цел . След 500 помпания педала е все в долно положение . . Ако някой има идея как да го оправя ???
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S Selespeed '99
    EX: Alfa Romeo 145 1.6 T.S '98

Aми нова не е много скъпа май , към 40 лв ми се върти нещо
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Развиваш много малко пробката на 1/4, Рязко натискаш и после много бавно вдигаш педала с ръка , чакаш малко,повтаряш и трее си готов.Завиваш пробката

п.с.
      Бай Митьо добре , че ти знам телефона оти така щех да си остана в гаража след подобна процедура
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Обезвъздушава се от 2 човека.Помпиш 5-6 пъти и задържаш педала долу, развиваш пробката , после я завиваш и тогава вдигаш педала с ръка, после пак напомпяш (ако трябва и с ръка ще движиш педала) и така докато спре да излиза въздух. И следи нивото на казанчето със спирачна течност да не остане под нивото на маркуча за съединителя.
        Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

има и още един начин.....развиваш пробката за обезвъздушаване и надуваш с помпа (уста) казанчето за спирачната течност...........иначе на самотек е малко трудно
          Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Мерси много на всички , оправих я и сега и се кефя като на нова
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S Selespeed '99
            EX: Alfa Romeo 145 1.6 T.S '98

Comment

Working...
            X